Casa La Palmera

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Activiteiten 

Los van de faciliteiten welke wij U aanbieden, is er nog een groot aanbod aan andere activiteiten in de omgeving. Voor ieder wat wils hieronder een kort overzicht hiervan, Indien je meer info wenst over één van deze activiteiten, aarzel niet om ons hierover te contacteren. Wij proberen U zo goed mogelijk te informeren. 

Wandelen/hiking in de natuur

Geniet van de prachtige natuur, Ontdek talrijke diersoorten van arenden en slechtvalken tot de beschermde Moorse landschildpad op Sierra de Enmedio (afbeelding) op amper 10 minuten. Of trek naar de stranden welke zeer gevarieerd zijn van klein tot uitgestrekt, door de erosie en wind invloeden zijn er langs de stranden prachtige gele rotswanden te bezichtigen. 

Fietsen 

Fietsers komen hier eveneens aan hun trekken of je nu met de racefiets of MTB onderweg bent of gewoon met de "toeristen" fiets er zijn, hoge cols, rustige wegen en fantastische plekken om te ontdekken! Tevens bieden wij U de mogelijkheid om bij ons een fiets te huren! 
Niet zomaar dat de Vuelta hier door de streek trekt!  

Musea

Kastelen van Lorca en Aguilas zijn prachtige locaties om een keer bezoek een te brengen, maar ook de unieke archeologische vondsten welke onaangetast zijn gebleven, of grotwoningen (waar sommige nog bewoont van zijn) in Cuevas del Almanzora zijn zeker een bezoek waard. Dit alles is maar een kleine greep uit de mogelijkheden. 

Strand en watersporten

Voor de genieters onder ons, zijn er prachtige zandstranden: op 20 minuutjes ligt het mooie San Juan los Terreros om er 1 op te noemen, In de haven van Aguilas heb je de mogelijkheid om te gaan vissen, duiken of een rustige boottrip te maken. Ook snorkelen behoort uiteraard tot de mogelijkheden alsook kajakken, surfen, peddleboarden, jetski,... 

Pret- Waterparken 

Karting

Voor diegene dat het wat actiever willen is er een karting op 20 minuten van Uw verblijf.

Golf

De golfliefhebber wordt hier in de geburen eveneens verwent, met schitterende courses zoals die van Aguilóngolf (foto) en die van Lorca golf.

Speeltuin


De Jongsten onder ons kunnen zich uitleven op onze speeltuin met ruime zandbak en trampoline. 

Spellen 

Voor jong en oud hebben wij een aanbod verschillende spellen waar gratis gebruik kan van gemaakt worden.
Waaronder: Darts, pingpong, petanque, kubben,...